De jubilarissen, vlnr Arend Rolden, René van Brussel, Ronald Dijkerman, Tiny van Dam, Fred Koning, Henk Dommerholt.
De jubilarissen, vlnr Arend Rolden, René van Brussel, Ronald Dijkerman, Tiny van Dam, Fred Koning, Henk Dommerholt.

SV Epse huldigt jubilarissen tijdens nieuwjaarsreceptie

  Sport

Epse - Afgelopen zaterdag 5 januari om 14.00 uur trad oud-Epse 1 aan tegen potentieel Epse 1 op het hoofdveld van sportcomplex Het Hassink.

De veteranen tegen de jonkies dus. Waarbij een oude bekende vader het opnam tegen zijn zoon en een oude bekende schoonvader zijn schoonzoon trof. De aanwijzingen, aanmoedigingen en commentaren van zowel spelers als publiek waren niet van de lucht. Maar scheidsrechter Theo Visser had het gezelschap en het spel goed onder controle. Alle aanwezigen genoten van het voor SV Epse zo typische, gezellig sfeertje. De toeschouwers kregen een vermakelijk en sportief potje voetbal voorgeschoteld, dat eindigde in een 5-2 overwinning voor potentieel Epse 1.

Om 16.00 uur werd de nieuwjaarsparty vervolgd in de kantine. Daar werd de traditionele en altijd gezellige nieuwjaarsreceptie van Sportvereniging Epse gehouden. Een geslaagd feestje met heel veel beste wensen, hapjes, drankjes én mooie woorden van het hoofdbestuur van Sportvereniging Epse voor alle aanwezigen.

In het bijzonder voor de jubilarissen: Arend Rolden, 25 jaar lid van SV Epse, Ronald Dijkerman, René van Brussel en Tiny van Dam, allen 40 jaar, Fred Koning, 50 jaar en Henk Dommerholt al 60 jaar.

Meer berichten