Logo berkelbode.nl


Mientje Stormink erelid buurtvereniging Quatre Bras

  Verenigingen

GORSSEL - Tijdens de jaarlijkse barbecue heeft buurtvereniging Quatre Bras uit Gorssel Mientje Stormink (82) benoemd tot erelid.

Ze neemt ruim 77 jaar trouw deel aan de activiteiten van de buurtvereniging, ook al woont ze al jaren niet meer in deze buurt. Voorzitter Evelien Kloosterboer speldde de blij verraste Mientje de onderscheiding op.

Mientje kan het zich nog goed herinneren hoe ze als vijfjarig meisje met haar ouders meeging van de Eesterbrinkweg naar café Beuse (nu China Town) om het jaarlijkse Sinterklaasfeest van de buurtvereniging Quatre Bras te vieren. "Het duurde een aantal jaren voordat ik doorhad dat ik voor mijn eigen vader de Sinterklaasliedjes zong" aldus Mientje.

Buurtvereniging Quatre Bras is opgericht op 10 oktober 1938 en nog steeds een levendige vereniging met ruim 50 leden. Jaarlijks worden er vier activiteiten georganiseerd. Het gebied van de buurtvereniging beslaat de Quatre Brasweg, Eefdese Enkweg, Sweersingstraat, Wolferinksweg, Vosweg, Markeweg, Eesterbrinkweg en Kloosterweg.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox