Er zijn Disney-kaartjes van klassiekers als The Lion King maar ook van nieuwere films als Frozen.
Er zijn Disney-kaartjes van klassiekers als The Lion King maar ook van nieuwere films als Frozen. (Foto: PLUS Cornelis)

Breng Disney-fragmenten tot leven

  Zakelijk

door Jasmine van Aladdin

LOCHEM - Frozen, Cars, Toy Story, maar ook klassiekers als Aladdin en Pinokkio – wie kent ze niet? De films van Disney blijven razend populair bij jong en oud. Daarom kunnen mensen bij PLUS Cornelis sinds 9 september zes weken lang sparen voor Disney Movie Moments.

Er zijn in totaal 192 kaartjes, waarvan er maar liefst 96 een special effect hebben zoals glitters, glow-in-the-dark, geur of een speciale structuur. Bovendien zijn nog eens 48 kaartjes digitaal tot leven te brengen met de speciale PLUS Movie Moments app. Nog nooit had een spaarcampagne in de Nederlandse retailmarkt zo veel special-effectkaartjes of digitale kaartjes.

App
Uniek aan deze spaaractie is de PLUS Movie Moments app, waarmee klanten bepaalde kaartjes kunnen scannen. Zo krijgen ze geluids- en filmfragmenten te zien en unlocken ze spelletjes.

Dankzij de augmented reality-functie van de app laat je zelfs de ballonnen van UP! door je kamer zweven, speel je een spelletje met de raceauto's van Cars of luister je naar de sfeervolle jazzmuziek van Ratatouille. De PLUS Movie Moments app is te downloaden voor Android en Apple.

Limited Edition
Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangen PLUS klanten vier Disney Movie Moments. De kaartjes bewaren klanten in het speciale Disney Doeboek, waar ook nog heel veel spelletjes en raadsels in staan.

Het Disney Doeboek krijgen zij van donderdag 13 tot en met zaterdag 15 september cadeau bij besteding vanaf 25 euro aan boodschappen. Vanaf 16 september is er drie weken lang elke week een andere Gouden Limited Edition verkrijgbaar, waarmee spelletjes kunnen worden vrijgespeeld in de PLUS Movie Moments app. En bestellen mensen boodschappen online, dan maken zij bovendien kans op een geheel verzorgd weekend Disneyland Parijs voor vier personen.

Ga voor meer informatie over de spaarcampagne van PLUS Cornelis naar de website van de supermarkt.
 

Meer berichten