De adviseurs van Bruggink staan iedereen graag te woord. Foto: Ivo Vrancken Beeldmaker
De adviseurs van Bruggink staan iedereen graag te woord. Foto: Ivo Vrancken Beeldmaker Ivo Vrancken Beeldmaker

Open huis bij Bruggink

Partnerbijdrage

HEELWEG - Het is oktober en dat is de woonmaand. Het is intussen een traditie dat Bruggink in Heelweg deze woonmaand afsluit met een open huis. In de showroom van Bruggink in Heelweg is namelijk van alles te zien op het gebied van wonen.

Bruggink bouwt of verbouwt iemands huis, maar kan het ook inrichten; in de uitgebreide showroom van ca. 1500 vierkante zien bezoekers een keur aan keukens, sanitair en tegels. Van klassiek tot modern en van standaard tot luxe. Bovendien heeft Bruggink een loft met meubelen ingericht, waardoor men in de stijl van de eigen (woon)keuken ook andere kasten voor de woning, samen met de expert van Bruggink, kan vinden. Bijna elke maatvoering is hierin mogelijk. Tijdens het open huis heeft men eens rustig de tijd om al dit moois te bewonderen. Verder zijn er deze twee dagen van 11.00 tot 16.00 diverse Siemens kookdemonstraties en speciaal op zondag is er ook van Bora een kok aanwezig, die aanwezigen meeneemt is de wereld van kookveldafzuiging en niet te vergeten de X-BO luxe stoomoven. 

Belangstellenden zijn harte welkom op zaterdag 28 en zondag 29 oktober in Heelweg. Wie een uitgebreid advies wil, kan een afspraak maken. De adviseurs van Bruggink zullen dan graag de tijd nemen. Meer informatie is te vinden op de website.


www.brugginkgroep.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode