De acht finalisten, v.l.n.r: Day Leusveld, Jos te Bulte, Aart Elings, Anne Bruggink, Coen Lubberts, Bernard Eggink, Guus Rothman en Michel Tuller. Foto: PR
De acht finalisten, v.l.n.r: Day Leusveld, Jos te Bulte, Aart Elings, Anne Bruggink, Coen Lubberts, Bernard Eggink, Guus Rothman en Michel Tuller. Foto: PR Foto:

Michel Tuller kampioen bij Open Biljart Toernooi Exel

EXEL - In de afgelopen weken heeft er bij Brasserie de Mölle in Exel het Open Biljart Toernooi plaatsgevonden. Van de 30 deelnemers die aan de voorronden begonnen, zijn er uiteindelijk acht overgebleven die afgelopen zondag de finale speelden De voorronden en de halve finale zijn in poules van vijf spelers gespeeld. Zondag tijdens de finale gold een knock-out systeem, dus winnen was door naar de volgende ronde, en bij verlies betekende dit het einde van het toernooi. Michel Tuller wist tijdens de finale de eerste plaats te behalen, hij liet daarbij Anne Bruggink op de tweede plaats en Bernard Eggink op de derde plaats achter zich.


Koffieconcert Eefde

EEFDE - Het tweede koffieconcert van het seizoen in de kerk in Eefde aan de Schurinklaan 1, wordt op zondag 10 november gegeven door de Harmonie Eefde/Gorssel. De koffie staat klaar om 11.15 uur, het concert beging 11.30 uur. Er is een collecte bij de uitgang.

Twee jaar geleden gaven de blazers van de inmiddels 111 jaar bestaande harmonie een succesvol koffieconcert onder de noemer 'It was 50 years ago' onder leiding van Jacob Jansen. Deze keer staat Harry ten Brinke 'op de bok' met een voor bigband gearrangeerd programma. Zo horen concertgangers onder meer Chica de Espana van Jerry Novak, Summertime van George Gershwin, Fever van Eddie Cooley en Baby won't you please come home van Clarence Williams.