Konijnen staan centraal tijdens de show van Pels en Pluim. Foto: PR
Konijnen staan centraal tijdens de show van Pels en Pluim. Foto: PR

Pels en Pluim vertelt kinderen over verzorging konijnen

LAREN - Voor de jeugd van 6 tot 16 jaar is er op zaterdagmiddag 9 november tijdens de kleindierenshow bij Stegeman in Laren een workshop konijnen verzorgen. De show is geopend op zaterdag 9 november van 10.00 uur tot 18.00 uur en zondag 10 november van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Veel kinderen hebben een konijntje en de workshop is de gelegenheid om alles te weten te komen over een perfecte verzorging. Alles komt ter sprake tijdens de workshop door Pels en Pluim lid Soraya Jansen bij c.r. Stegeman in Laren. De deelname is gratis.

In het weekend van 9 en 10 november showen de leden van kleindierenvereniging Pels en Pluim Laren weer hun allermooiste dieren aan een breed publiek. Meer dan tweehonderd mooie konijnen, sierduiven, hoenders en dwerghoenders strijden om de kampioenstitels. Alle raszuivere dieren worden beoordeeld op hun specifieke raskenmerken door speciaal opgeleide keurmeesters.

De Pels en Pluim-leden vinden het belangrijk dat de vele soorten in stand worden gehouden en niet verloren gaan. Vele soorten zijn er te zien tijdens deze kleinderenshow. Meer weten over het houden van konijnen, hoenders, sierduiven of watervogels? De kenners van Pels en Pluim Laren vertellen er graag over.


pelsenpluimlaren.nl