Impressie van het eindresultaat. Foto: PR
Impressie van het eindresultaat. Foto: PR Foto:

Viering bereik hoogste punt 'De NyeMarkt'

LOCHEM - Het hoogste punt van bouwproject 'De NyeMarkt' is bereikt. Nu het einde van de verbouwingswerkzaamheden in zicht komt, is het tijd voor een feestelijke bijeenkomst.

De ontwikkeling van De Nyemarkt, 16 hoogwaardige stadsappartementen en enkele commerciële ruimtes in het voormalige Rabobank-pand te Lochem, nadert haar einde. Een unieke, centrale locatie aan de 'Grote Markt' van Lochem, in nabijheid van alle denkbare voorzieningen. De bouwwerkzaamheden verlopen gestaag en de oplevering vindt naar verwachting in december 2019 plaats. Er zijn nog slechts enkele appartementen in de verkoop.

Feestelijke bijeenkomst
Vrijdagmiddag 8 november vanaf 14:00 uur wordt er een feestelijke bijeenkomst georganiseerd op locatie van De NyeMarkt aan de Markt te Lochem. De bijeenkomst wordt georganiseerd door ontwikkelaar NyStaete Group, om symbolisch het bereiken van het hoogste punt te vieren. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen de samenwerkende partijen, de inwoners van Lochem, kopers, en andere geïnteresseerden de voortgang van het project bekijken. Tevens bestaat er de gelegenheid voor potentiële kopers om een bezichtiging te plannen van de nog beschikbare appartementen.

Tijdens de bijeenkomst zullen de ontwikkelaar (NyStaete Group), aannemer (Friso Bouwgroep), architect (L&O architecten) en de makelaars (Thoma Post en Makkinga de Haan Schippers) aanwezig zijn.

Iedereen is welkom.


www.nyemarkt.nl