SuperGenius sluit seizoen DMDD Live af

EXEL – De laatste DMDD Live van het seizoen staat alweer voor de deur. Op zaterdag 30 november sluit SuperGenius het jaar af met geweldige rock uit de jaren '70, '80 en '90. De band trapt af om 21.30 uur en de entree bedraagt 7 euro. Uiteraard vindt het optreden plaats in Brasserie De Mölle in Exel.

Supergenius speelt pure no-nonsense rock, bedoeld voor iedereen die gek is op classic rock uit de 70's, 80's en 90's. De muziek staat als een huis en er wordt vaak driestemmig gezongen. Niet vreemd, want Bas uit Hengelo (bas en leadzang), Patrick uit Goor (gitaar) en Ivo uit Hengelo (drums en leadzang) spelen al sinds 2006 samen.

Het ontstaan
Bas en Patrick speelden begin jaren '00 al samen in een rockbandje. Toen dat uit elkaar viel, kwamen ze in 2006 in contact met Ivo. Hij speelde – sinds hij op z'n veertiende met drummen begon – in allerlei bandjes in Twente. Tussen Ivo, Bas en Patrick was er direct een muzikale klik. Ze startten Supergenius als viermansformatie, met destijds een zangeres. Uiteindelijk werkte het als drietal toch het best. Repeteren doen ze bij poppodium Metropool in Hengelo. Bas neemt de leadzang op de meeste nummers voor z'n rekening, Ivo pakt ook enkele nummers mee.