Opbrengst Spc. Eefde-bingo naar Stichting Cynthia

Opbrengst Spc. Eefde-bingo naar Stichting Cynthia

EEFDE - Sportclub Eefde houdt op zondag 24 november een bingo-avond waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan Stichting Cynthia. De avond is in handen van Chris Wijgman en Gerrit Menkveld senior. Vanaf 18.00 uur zijn de deuren van Het Hart geopend , vanaf 19 uur beginnen de voorrondes en de hoofdrondes met de prachtige prijzen starten om 20.00 uur.

Stichting Cynthia is opgericht voor Cynthia Holtkuile (35) uit Gorssel die in 2016 de diagnose MS kreeg. Sindsdien bepaalt deze ziekte haar leven. Hierdoor heeft ze veel pijn in haar armen en benen. Ze heeft amper energie en ze is erg moe. Haar zenuwen worden steeds verder aangetast door haar ziekte en medicijnen werken niet meer, ze is uitbehandeld. Het enige dat deze zenuwslopende ziekte nog kan stoppen is een stamceltransplantatie. In Nederland is deze behandeling niet mogelijk, in Mexico wel. Maar dit kost geld. Heel veel geld. 80.000 euro is er nodig om alle kosten te dekken.

Gerrit en Chris waren direct enthousiast over het voornemen de opbrengst van de bingo op 24 november aan Stichting Cynthia te doneren. Spc. Eefde is zeer met het lot van de jonge oud-Eefdese begaan en hoopt op deze manier een mooie bijdrage te kunnen leveren.

Meer weten over Stichting Cynthia, een geldbedrag doneren of meer informatie over de acties die georganiseerd worden? Bezoek dan de website www.stichtingcynthia.nl.