Strijkers tijdens Winterconcert. Foto: Marije van den Berg
Strijkers tijdens Winterconcert. Foto: Marije van den Berg

Genieten van muziek en dans voor Stichting Spoenk

GORSSEL - Muzehof Centrum voor de Kunsten organiseert het jaarlijkse Winterconcert. Dit vindt plaats op dinsdag 17 december om 19.00 uur in de Hervormde Kerk, Hoofdstraat 27 in Gorssel. Dit jaar kan men genieten van muziek en dans voor Stichting Spoenk. Men wordt vanaf 18.30 uur ontvangen met warme drankjes en midwinterhoornklanken De presentatie is in handen van stadsdichter Merel Hubatka.

Leerlingen en docenten van de Muzehof, Dansschool More MoveZ en het Muzecollectief treden op, met speciale gast het Zutphen Zingt Werelds Koor. Te horen zijn allerlei sfeervolle muziekstukken in winters thema met een enkele knipoog naar Kerst.

Er zullen veel ensembles optreden, met muzikanten van alle leeftijden zoals de Big Band regio Zutphen/Lochem. Balletleerlingen van dansschool More MoveZ brengen een klassieke choreografie op het podium samen met de Talentenklas Muziek.

Kaarten kosten 5 euro en de opbrengst gaat voor de helft naar een goed doel: Stichting Spoenk. Deze Zutphense stichting zet zich in voor gezinnen met een gehandicapt of chronisch ziek kind. Spoenk regelt dat deze gezinnen ook mee kunnen doen aan activiteiten in hun omgeving.

Kaartverkoop vanaf 2 december bij de receptie van Muzehof Zutphen, Coehoornsingel 1, en vlak voor aanvang in de kerk.