Schrijf voor de rechten van de mens

LOCHEM - Schrijfactie Write for Rights van Amnesty International op de Dag van de Rechten van de Mens. Schrijven en kaarten voor kinderen en jongeren die extra kwetsbaar zijn als zij voor hun mening uitkomen. Ze worden mishandeld of gediscrimineerd. Deze jongeren hebben uw hulp nodig. Help mee en onderteken een brief. Dit kan op diverse plekken in de gemeente.

In Gorssel kunnen brieven ondertekend of geschreven worden op 7 december 2019 van 10.00 uur tot 16.00 uur in Huize Everdinahof tegenover museum More. Ondertekenen van brieven kan ook bij de kraam buiten. Wethouder Henk van Zeijts komt tussen 11.00 en 12.00 uur om met zijn brief en handtekening het belang van deze actie te onderstrepen.

Op 8 december is er in Laren de mogelijkheid om een handtekening te zetten in de Nederlandse Hervormde Kerk, circa 11.00 uur na de kerkdienst.

Op 10 december is er in Lochem in het Stadshuus in de huiskamer de gelegenheid om brieven te schrijven en kaarten te ondertekenen. Van 12.30 uur tot 13.00 uur is burgemeester van 't Erve aanwezig om te schrijven. Van 14.00 uur tot 16.00 uur kan men hiervoor ook terecht bij Boekhandel Lovink.

Op 13 en 14 december is de Goede Doelen Markt in de Gudula Kerk in Lochem. Amnesty International staat daar weer met een kraam met de verkoop van kaarsen, kaarten en het schrijven of een handtekening zetten voor de Write for Rights actie.

Uw steun kan levens veranderen en mensen vrij krijgen. Kom nu in actie.