Abonnementenverkoop Almense IJsbaan

ALMEN - De voorverkoop van de abonnementen van de Almense IJsbaan is van start gegaan en duurt tot en met 15 december 2019.

Afgelopen winter heeft iedereen 1 dag kunnen schaatsen op de Almense IJsbaan. De organisatie vindt het fijn dat hier goed gebruik van gemaakt is, maar hoopt uiteraard in seizoen 2019-2020 op meer schaatsdagen. Dit jaar is de gehele baan verlicht met led-verlichting, dat aangeschaft kon worden dankzij iedereen die de afgelopen drie jaar op de ijsbaan gestemd heeft tijdens de Rabobank-actie 'Hart voor de Achterhoek'. De baan is op 30 november onder water gezet, nu is het wachten op vorst.

De ijsbaan steunen kan door een abonnement in de voorverkoop aanschaffen. De prijzen van de voorverkoop zijn:
4 euro voor de jeugd 4 t/m 12 jaar en 8 euro voor iedereen vanaf 13 jaar. Na de voorverkoop zijn de prijzen respectievelijk 8 euro en 15 euro voor een abonnement. Maar ook zonder abonnement kan er geschaatst worden. Prijzen voor de dagkaarten zijn: 2 euro voor de jeugd 4 t/m 12 jaar en 3 euro voor iedereen vanaf 13 jaar (kinderen jonger dan 4 jaar gratis entree).

Via de mail is het mogelijk een inschrijfformulier aan te vragen. Het ingevulde inschrijfformulier kan dan tezamen met het verschuldigde bedrag ingeleverd worden bij Wendy Ruiterkamp, Whemerweg 6 in Almen. Men ontvangt dan persoonlijk het abonnement of deze ligt klaar bij de ijsbaan, als de ijsbaan open gaat. Het is ook mogelijk abonnementen te kopen op de kerstmarkt in Almen op 15 december van 14.00 uur tot 17.00 uur.

NB: Ook de niet-schaatser kan de ijsbaan steunen door donateur te worden. Het donateursformulier is in te vullen tijdens de kerstmarkt of ook aan te vragen via de mail.


ijsbaandevetweide@gmail.com