Leukste Lochemse Kerstlunch in hal gemeentehuis

LOCHEM - Een gezellige kerst is niet voor iedereen vanzelfsprekend, dat was de gedachte waarmee medewerkers van Stichting Welzijn Lochem vijf jaar geleden begonnen aan de organisatie van een gezamenlijk kerstdiner. Ook in dit jubileumjaar vindt op dezelfde basis een gezellig samenzijn plaats.

Gemeente Lochem stelt de hal van het gemeentehuis beschikbaar voor deze jaarlijks terugkerende activiteit op tweede kerstdag. Voor de organisatie en invulling van het programma en het menu wordt gezorgd door samenwerking van vele vrijwilligers en sponsors. Dit jaar is, op donderdag 26 december, voor een kerstlunch gekozen. Men is van harte welkom vanaf 12.00 uur en na het toetje, om ongeveer 16.00 uur wordt de middag afgesloten. Samen zorgen ze voor een gezellige middag. De kosten hiervoor bedragen 3 euro per persoon. Indien een deelnemer zich inzet als vrijwilliger en helpt met het dekken van de tafels, schenken van drankjes of bijvoorbeeld opruimen dan vervalt deze bijdrage. Indien voor een lekkere aanvulling op het lunchbuffet wordt gezorgd, dan worden de kosten voor deze boodschappen vergoed. Sponsors zijn van harte uitgenodigd zich aan te melden en een bijdrage te leveren.

Aanmelden
Wie wil meegenieten van de Leukste Lochemse Kerstlunch kan zich opgeven kan van 9 tot en met 19 december door tijdens kantooruren te bellen met tel. 0573-297000 of te mailen naar m.stouten@welzijnlochem.nl. Voor wie geen vervoer heeft: laat het de organisatie weten bij aanmelding en zij zorgt dat men wordt opgehaald en thuisgebracht. Wie gebruik maakt van een rolstoel of dieetwensen heeft, kan dit eveneens aangeven bij de aanmelding.