Kerstviering bij de Zonnebloem afdeling Gorssel

HARFSEN - De jaarlijkse Kerstviering van de Zonnebloem vindt plaats op dinsdagmiddag 10 december in het kerkgebouw in Harfsen.

De gasten worden in een sfeervol ingerichte zaal ontvangen met koffie/thee en wat lekkers. Daarbij kunnen zij genieten van het optreden door het Vrijwilligerskoor Dimence; zij zingen vooral Nederlandstalige kerstliederen. Het koor wordt begeleid door een accordeonist, een gitarist en een drummer. Traditiegetrouw wordt de viering afgesloten met een stampottenbuffet. Bij vertrek worden de gasten verrast met een kerstcadeautje. Er is dit jaar gekozen voor een cadeautje dat is gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij werken bij de Repro Afdeling van Trajectum.

Zoals wellicht bekend bezoeken de vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Gorssel gasten met een fysieke beperking in Almen, Eefde, Epse, Harfsen en Gorssel. Zij organiseren (kleine) activiteiten en uitstapjes.
Ook gast worden van de afdeling of kent u mensen die plezier kunnen beleven aan de activiteiten? Schroom dan niet en neem contact op met de voorzitter Tineke Kummeling: 0575 – 433 531. Ook wie interesse heeft om vrijwilliger te worden kan contact opnemen. Voor meer informatie over de Zonnebloem en de activiteiten, zie de website.


www.zonnebloem.nl/gorssel