Brook Duo Kerkentour Harfsen

HARFSEN - Op vrijdag 20 december treedt het Brook Duo op in Kerk Harfsen. De kaartverkoop gaat hard maar er zijn nog een aantal kaarten.

't K'oole testament is de vijfde winterse vertelling, voor het Brook Duo Kerkentour, geschreven door streekromanschrijver Gert-Jan Oplaat. Dit nieuwe verhaal wordt ook weer ondersteund met dialectliedjes, gedichtjes, lichtshow, beelden en afsluitend met het 'Stille Nacht'. Het verhaal: Tonnie, heeft grootse plannen. Amerikaanse auto's zijn de toekomst. Zijn bravoure botst met de bescheiden en verstandige karakters van zijn ouders. Maar Tonnie zet door en komt in financiƫle problemen. Zijn omhooggevallen vriendin, boerendochter Catherina, moet hem uit de brand helpen. Maar of dit allemaal op een eerlijke manier gebeurt? Wordt het een oud of koud testament?

De zaal gaat open om 19.00 uur. Voorstelling is van 20.00 tot 21.30 uur. Daarna is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een glaasje wijn, fris of bier in de foyer van Ons Gebouw. Neem voor kaarten contact op met Diana (0575 - 494 116) of mail actiekerkharfsen@gmail.com.