Organisatie sportverkiezingen zoekt kampioenen van 2019

LOCHEM - De eerste tien voordrachten zijn binnen met een diversiteit aan voordrachten , zoals voetballers, kickboksers, paardrijders, sportvrijwilligers en verschillende sportploegen. Voordrachten zijn er al gedaan uit de kernen Lochem, Gorssel, Eefde, Laren en Epse. Ken jij ook iemand die afgelopen jaar sportkampioen is geworden? Of is er bij jullie verenigingen een team kampioen geworden? Geef hem, haar of het team op voor de sportverkiezingen in Lochem.

Dit jaar vinden de sportverkiezingen voor de achtste keer plaats. De organisatie hoopt van harte dat zij de jury een breed scala aan voordrachten kan voorleggen die recht doen aan de diversiteit van alle sporten in onze eigen gemeente Lochem. Naast de kampioenen is het dit jaar ook weer mogelijk een sportvrijwilliger voordragen. Wie is er binnen de vereniging onmisbaar of staat altijd voor alles en iedereen klaar in de vereniging? Ook die vrijwilliger kun je voordragen

Iemand voordragen kan via de website: sportverkiezinglochem.nl/aanmeldingsformulier. Op 5 januari 2020 is de sluitingsdatum om te kunnen voordragen.

In januari zal de jury uit alle voordrachten beslissen wie er per categorie genomineerd worden voor de finaleavond. De finaleavond zal plaatsvinden op zaterdag 7 maart 2020 bij Zwem- en Sportcentrum de Beemd.