Nieuwjaarsreceptie Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem

LOCHEM - Op zaterdagmiddag 4 januari 2020 om 14.30 uur vindt de traditionele nieuwjaarsreceptie van het Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem in het Stadshuus te Lochem plaats. De receptie wordt geopend door voorzitter Bert Brand. Daarna neemt de bekende Elly Jansen de touwtjes in haar handen en zal de aanwezigen op humorvolle wijze vermaken.

De voorzitter blikt zo kort na de jaarwisseling terug naar het kalenderjaar, dat achter ons ligt. Hierin komt ook ongetwijfeld de inzet van de vrijwilligers aan bod. Deze zijn onmisbaar voor het Historische Genootschap en vormen de ruggengraat van de vereniging. Daarnaast zal Bert Brand aandacht besteden aan aankomende bestuurswisselingen, het beleidsplan, de tentoonstelling Made in Lochem dat in mei en juni 2019 plaatsvond en waarin verschillende Lochemse bedrijven hun verleden en heden lieten zien en andere beleidsaspecten.

Vanzelfsprekend zorgt Elly Jansen onder het genot van een hapje en een drankje voor een bijzonder optreden. Elly Jansen is een Lochemse theatermaker. Zij zingt en geeft voordrachten met groot historisch besef en veel humor. Een prachtige opening van dit nieuwe jaar.

De nieuwjaarsreceptie wordt afgesloten met een informeel samenzijn. 2020 is dan voor het Historische Genootschap begonnen.