Lochem zoekt 'zwerf afvalhelden'

LOCHEM - In de gemeente Lochem zijn veel inwoners die zich inzetten voor een schone buurt. Helden; zo worden deze inwoners genoemd door de gemeente Lochem, Circulus-Berkel en Stichting Welzijn Lochem. Wie ook zo'n onmisbare held kent, kan hem of haar aanmelden.

Iedereen kent wel iemand in de omgeving die de handen uit de mouwen steekt om de buurt schoon te houden. Iemand die de speeltuin opruimt, iemand die met het uitlaten van de hond ook de rommel van een ander opruimt, iemand die rondom de containers in de buitenruimte veegt, iemand die met regelmaat zwerfafval opruimt. "Deze personen vinden het vaak heel normaal dat zij de buurt schoonmaken en hoeven hier geen beloning voor. Juist daarom willen wij hen uitnodigen voor een gezellige avond op 5 februari. Een avond met een hapje en een drankje!", zegt Gerdie Kreunen van Stichting Welzijn Lochem.
De gemeente Lochem, Circulus-Berkel en Stichting Welzijn Lochem werken met haar inwoners aan een afvalvrij en schoon Lochem. Door afval te scheiden, maar ook door samen zwerfvuil aan te pakken.

Aanmelden
Ken je of ben jij zo'n onmisbare held in de gemeente Lochem? Meld hem/haar of jezelf dan aan voor 24 januari door een mail te sturen naar Michelle Stouten, m.stouten@welzijnlochem.nl. Vermeld in deze mail de naam, telefoonnummer en mailadres en wat zij/hij/jij zoal doet. Iedereen die aangemeld is ontvangt een uitnodiging met de locatie en de tijden.