Jumbo Lochem start met uniek digitaal spaarprogramma

LOCHEM - Vanaf woensdag 22 januari kunnen klanten van Jumbo Lochem digitaal sparen voor gratis boodschappen, korting op de leukste dagjes uit en nog veel meer leuke extra's. Het programma, genaamd Jumbo Extra's, wordt in Lochem als één van de eerste filialen in Nederland gestart.

Klanten kunnen vanaf nu de Jumbo Extra's app downloaden. Vanaf 22 januari gaat de app live en zijn de voordelen eindeloos! Door te sparen met de Jumbo Extra's App spaart de klant punten die in te wisselen zijn voor gratis boodschappen maar ook voor korting op leuke dagjes uit. Daarnaast kan de klant in de Extra's app aangeven of ze aan het einde van een transactie een kassabon wil of zegels spaart. Zo hoeven de medewerkers aan de kassa deze vragen minder vaak te stellen en kan de klant nog sneller geholpen worden. Het is mogelijk om één account aan te maken voor de familie, en op meerdere telefoons tegelijk inloggen en sparen. Ook kan er gespaard worden met een fysieke pas op creditcardformaat. Wanneer de Jumbo Extra's app gedownload is moet de klant de digitale pas activeren. Voor de klanten die graag mee willen sparen maar hulp kunnen gebruiken bij het activeren zullen er extra medewerkers in de winkel aanwezig zijn ter ondersteuning. Om klanten te bedanken dat ze gebruik maken van het Jumbo Extra's spaarprogramma ontvangen zij na registratie bij 10 euro aan boodschappen een LaPlace chocoladereep.

"De Jumbo Extra's app gaat onze klant ontzettend veel gemak én voordeel opleveren" aldus Anne Cents, filiaalmanager van Jumbo Lochem. "De app zit vol met slimmigheidjes waardoor er geen reden meer is om niet mee te sparen."

Benieuwd geworden? Download de Jumbo Extra's app of kijk voor meer informatie op www.jumbo.com