Vrouwen van Nu afdeling Laren

LAREN - De eerste afdelingsavond in het nieuwe jaar van Vrouwen van Nu afd. Laren is op donderdag 30 januari. Op deze avond is er voor de pauze de jaarvergadering. Na de pauze zal Renske van Breukelen uit Laren gaan vertellen over werken als stewardess. Men is van harte welkom om 19.45 uur bij CR. Witkamp.


Vereniging voor Winterlezing Laren

LAREN - Op donderdag 30 januari komt Geert de Groot uit Almen een dialezing houden over Schotland.

Hij neemt de aanwezigen mee naar het door hem zo geliefde Schotland. Vanaf Edinburgh gaat de reis langs de oostkust richting het noorden en zigzaggend terug naar het zuiden om uiteindelijk in 'het vergeten hoekje' te eindigen.

De bijeenkomst zal worden gehouden in zaal Stegeman, Dorpsstraat 1 te Laren. De aanvang is om 20.00 uur. Niet leden kunnen tegen betaling van 4 euro de avond bijwonen.


Kaart- marathon voor jokeren of klaverjassen

LOCHEM - Na het succes van vorig jaar wordt zaterdag 7 maart voor de tweede keer een kaartmarathon bij De Waltakke (in het buitengebied van Lochem) georganiseerd. Kaartliefhebbers kunnen zich opgeven voor jokeren of klaverjassen. De zaal is open om 8.30 uur. De start van de kaartmarathon is 09.00 uur en zal duren tot circa 17.30 uur. Kosten hiervoor zijn inclusief gehele dag koffie en thee en een warm & koud buffet. Voor meer informatie, kosten en inschrijven (tot maandag 2 maart) neem contact op via info@dewaltakke.nl of 0573-471313.


Start Poëzieweek Museum Staal

ALMEN - Van donderdag 30 januari tot en met 5 februari is het Nationale Poëzieweek. Op donderdagavond 30 januari wordt de week in museum STAAL geopend met de voorstelling 'Sagen en legendes' door verhalenverteller Gery Groot Zwaaftink. Ook wordt de nieuwe dorpsdichter van Almen bekendgemaakt. Het museum is die avond open vanaf 19.30 uur. De presentatie en voorstelling starten om 20.00 uur. Entree 12,50 euro inclusief een kopje koffie en een drankje in de pauze. Kaarten zijn te koop in Museum STAAL, Dorpsstraat 39, Almen, of via info@museumstaal.nl te reserveren.


Canticum Gorssel zoekt vocalisten

GORSSEL - Zingen doe je samen. Canticum Gorssel zingt 16 mei 'Dido en Aeneas' van Henry Purcell. Wie die kameropera ook graag eens wil zingen en projectlid wil worden, kan zich aanmelden. Een hoge sopraan, een tenor en een bas zijn van harte welkom.

Canticum is een koor van 35 tot 40 leden. Het is een mix van geoefende en minder geoefende zangers. Het koor staat onder leiding van Paulien Roos. Plezier beleven aan het zingen is het belangrijkste.
Voor meer informatie kan men mailen naar info@canticumgorssel.nl of bellen met secretaris Gelske Hermans, 0575-492761.


www.canticumgorssel.nl