Jeugdsportploeg SVBV JO17-1. Foto's: Arjen Dieperink
Jeugdsportploeg SVBV JO17-1. Foto's: Arjen Dieperink

Sportverkiezing Lochem: genomineerde jeugdsportploegen

LOCHEM - De Sportraad Lochem organiseert sinds 2012 jaarlijks de Sportverkiezingen voor de Sportman, -vrouw, -ploeg, -talent en jeugdsportploeg en reikt de bijbehorende prijzen uit. De komende weken wordt in de Berkelbode steeds een van deze categorieën uitgelicht. Met deze week de jeugdsportploegen.

Sportclub Lochem MO11-1
Sport: voetbal
Prestatie: kampioen 2e klasse

"In het laatste seizoen van het bestaan van MO11-1 werd het team op de laatste speeldag kampioen in de tweede klasse (regionaal het een na hoogste niveau)! Afgelopen seizoen was het laatste dat er een M(eiden)O(nder)11 bij Sportclub Lochem bestond. Vanaf dit seizoen spelen jongens en meiden t/m O11 gemengd bij de club. Precies zoals de KNVB dat voor meidenvoetbal voor ogen heeft."

Sportclub Lochem JO13- 1
Sport: voetbal
Prestatie: kampioen hoofdklasse

"De jongens van Sportclub Lochem O13-1 hebben een fantastisch resultaat behaald door kampioen te worden in de hoofdklasse. In een competitie met teams uit de wijde regio was elke wedstrijd spannend en er was van tevoren zeker geen uitgesproken favoriet voor de titel. Dit topteam gaat voor elkaar door het vuur en heeft geen vedettes. Als de een wat minder is pakt de ander het op."

SVBV JO-17
Sport: voetbal
Prestatie: winnaar Zwaluwentoernooi

"Voor het eerst in de geschiedenis van SVBV wist het JO17-1 team de beker te winnen tijdens het Zwaluwentoernooi van seizoen 2018-2019. Na de poulefase met vier teams wist JO17-1 altijd te winnen."

Ga naar de website om te stemmen.


www.sportverkiezinglochem.nl

Jeugdsportploeg SP Lochem O13-1.
Jeugdsportploeg SP Lochem MO 11-1.