Maak jij het waar?!

Vereniging het Stadshuus is een sociaal cultureel centrum in het voormalig gemeentehuis op de Markt in Lochem. Het biedt plaats aan maatschappelijke en culturele ondernemingen en er vinden diverse activiteiten en evenementen plaats voor en door inwoners van Lochem.
We zijn op zoek naar iemand die samen met de andere leden van de evenementencommissie thema's en activiteiten bedenkt voor in het Stadshuus. Je bepaalt welke voorzieningen en verdeling van taken nodig zijn om een succesvol evenement te organiseren en 1x Per 2/3 maanden plan je een overlegvergadering met de leden van de commissie. Kan jij goed organiseren, ben je initiatiefrijk en weet je mensen aan te sturen? Vind je het daarnaast leuk om zelfstandig te werken, weet je te delegeren en ben je stressbestendig? Dan zien we graag je reactie tegemoet!
Je komt in een gezellig en enthousiast team terecht, waarbij we er samen voor gaan. Je krijgt een goede inwerkperiode en als je dat wil, bieden we je ook cursussen en trainingen aan. Wij willen de binnenstad aantrekkelijker maken en daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken!


www.vrijwilligerscentralelochem.nl