Foto: PR
Foto: PR Foto:

Feest bij Scouting De Witte
Wieven te Lochem

LOCHEM - Zaterdag 15 februari heeft Scouting de Witte Wieven uit Lochem de geboortedag van Lord Baden Powell gevierd. De oprichter van scouting die geboren is op 22 februari. Deze dag gebruikt scouting de Witte Wieven om kinderen te installeren en over te vliegen. Met installeren verdienen kinderen hun das, dat doen ze door een belofte op te zeggen. Ze hebben dan de afgelopen tijd laten zien dat ze hun das hebben verdiend.

Daarnaast 'vlogen' er kinderen over van de ene leeftijdspeltak naar de volgende. Dit jaar vlogen er in totaal 12 kinderen over. Dat gebeurt altijd op een ludieke manier. Deze keer werden ze allemaal verkleed als vogels en moesten ze een baan afleggen met allemaal hindernissen. Hierbij mochten de achterblijvers hun nog een beetje plagen door ze bijvoorbeeld te bekogelen met zachte balletjes en aan de andere kant van de stormbaan werden ze welkom geheten door hun nieuwe speltakgenoten.

Als afsluiting van deze feestelijke dag heeft De Witte Wievengroep met alle ouders een heerlijk stamppottenbuffet genuttigd in hun fraaie clubhuis gelegen aan de Vordenseweg.

Afbeelding