In Gorssel verschijnen prachtige auto's aan de rallystart. Foto: PR
In Gorssel verschijnen prachtige auto's aan de rallystart. Foto: PR

Inschrijving Gorsselse Spieren voor Spieren Rally

GORSSEL - De voorbereidingen voor de zesde editie van de Spieren voor Spieren Rally zijn in volle gang. De datum staat inmiddels vast: 13 juni. Op die hopelijk zomerse zaterdag zijn rallyliefhebbers weer van harte welkom bij de start in het centrum van Gorssel. De inschrijving voor deze uitdagende rally voor het goede doel is geopend.

Vorig jaar was de rally, die wordt georganiseerd door Rotary Gorssel, goed voor 64 equipes: een record-aantal. De opbrengst voor onderzoek naar spierziekten bij kinderen kwam mede dankzij de bijdragen van veel sponsoren uit de regio uit op 15.000 euro.

De rally heeft in de afgelopen jaren een reputatie opgebouwd als een sportief en gezellig evenement. De deelnemers verschijnen elk jaar met een groot aantal klassieke en exotische auto's aan de start. En ook dit jaar heeft het RallyControl team, onder leiding van Jaap Jongman weer een bijzondere rit uitgezet voor de oldtimers, cabrio's en moderne exoten die aan de start verschijnen. Pittig in de Sportklasse voor de ervaren rijders en uitdagend voor deelnemers in de Tourklasse.

Bijzonder aan de rally is dat deze tevens geschikt is voor beginnende rallyrijders. Elk jaar schrijven zich dan ook flink wat jonge deelnemers in. Deelname kost 299 euro incl. btw (voor bedrijven: excl. btw) per equipe van twee personen, inclusief rallyboek, uitleg, lunch en diner. Meer informatie op de website.

Rotary Gorssel
Rotary Gorssel is een serviceorganisatie die zich met name inzet voor lokale, regionale en landelijke doelen. De club steunt op tal van manieren mensen en organisaties, zonder onderscheid in ras, geloof of politieke overtuiging. Rotary is een wereldwijde organisatie en telt in Nederland ongeveer 500 clubs met in totaal ruim 20.000 leden.


spierenvoorspierenrally.nl