Opbouwwerk laat Lochem Bloeien

Opbouwwerk laat Lochem Bloeien

LOCHEM - In het voorjaar roept het kleurrijke beeld van bloeiende krokussen, narcissen en tulpen bij menigeen een vrolijk gevoel op. Met de actie Lochem Bloeit wil team Opbouwwerk van Stichting Welzijn Lochem de inwoners van de gemeente datzelfde positieve gevoel bezorgen.

De teamleden begroeten de bewoners van de pilotstraten in de kernen Lochem en Gorssel door aan te bellen en hen een attentie te overhandigen waarmee ze hun eigen buurt op kunnen fleuren. Maar ook om kennis te maken met elkaar. Een unieke gelegenheid om samen vast te stellen op welke wijze de gemeente Lochem in het algemeen of de eigen woonomgeving in het bijzonder meer kleur kan krijgen. Samen bekijken wat daarvoor nodig is en ermee aan de slag gaan, dat is de achterliggende gedachte van de actie Lochem Bloeit.
Wie niet wil wachten tot de teamleden van Opbouwwerk aan de deur staan maar graag meteen in gesprek gaan over de mogelijkheden om hun wijk of buurt verder te laten opbloeien kan hen ook ontmoeten tijdens Lochem Bloeit acties. Zo zijn ze op vrijdag 27 maart aanwezig bij PLUS Cornelis. De heer Cornelis, eigenaar van de supermarkt, biedt de mogelijkheid aan mensen uit de wijk of betrokken bewoners om ongedwongen in gesprek te gaan over opbloeiende ideeën.
Contactgegevens en meer informatie over de werkzaamheden van team Opbouwwerk van Stichting Welzijn Lochem zijn te vinden op onderstaande website of de facebookpagina.


stichtingwelzijnlochem.nl/opbouwwerk

.