Alle kinderen mogen meedoen

Stichting Leergeld is er voor kinderen van 4 tot 18 jaar in de gemeente Lochem die niet kunnen meedoen aan binnen- of buitenschoolse activiteiten omdat er te weinig financiƫle middelen zijn binnen het gezin. Stichting Leergeld Lochem is een onderdeel van de landelijke Stichting Leergeld en we werken samen met de gemeente Lochem

We zijn op zoek naar vrijwilligers die zelfstandig bij gezinnen op bezoek gaan en de financiƫle situatie beoordelen. Je wordt hierbij uiteraard ondersteund door een gemotiveerd team. Vind je het daarnaast een uitdaging om soms met handen en voeten te communiceren? En wordt je daarnaast blij van spelende kinderen? Dan willen wij graag kennismaken met jou!
Ben je een zelfstandige werker, communicatief vaardig, heb je affiniteit met kinderen, kun je omgaan met vertrouwelijke informatie en de computer dan komen we graag in contact met jou.
Wat vrijwilligerswerk bij Leergeld leuk maakt, je kan prima vanuit huis werken en je bepaalt je eigen werktijden en uren. Daarnaast kan je leuke contacten ervaren met de gezinnen en werk je in een fijn team. Ook zijn er mogelijkheden tot het volgen van regionale en landelijke trainingen.


vrijwilligerscentralelochem.nl