Afgelast en/of uitgesteld

Verzamelbeurs Gorssel
De postzegel-, munten- en prentbriefkaartenbeurs welke op zaterdag 28 maart in SCC ´t Trefpunt in Gorssel gehouden zou worden, gaat als gevolg van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus niet door.

Activiteiten Zonnebloem
Gezien de ontwikkelingen rond het coronavirus worden alle activiteiten van de Zonnebloem Lochem/Laren tot en met 3 mei afgelast. Ook de vrijwilligers gaan momenteel niet op bezoek. Met vragen kan met bellen naar de persoonlijke vrijwilliger, telefonisch contact is altijd mogelijk.

Historisch Genootschap
De Algemene Ledenvergadering van het Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem, die gepland stond op woensdagavond 15 april, is tot nader order opgeschort. De bijeenkomst in het Stadshuus met lezing achteraf vervalt wegens de corona-problematiek.

Swing Cooperation Gorssel
Popkoor Swing Cooperation uit Gorssel stelt de jubileumconcerten die gepland stonden voor 29 maart uit. Het popkoor ziet zich geconfronteerd met een teruglopend ledenaantal, waardoor de inkomsten teruglopen, terwijl de vaste uitgaven gelijk blijven. Het koor roept dan ook alle inwoners van Gorssel en wijde omgeving op om lidmaatschap te overwegen. Men mag eerst een aantal keer vrijblijvend mee repeteren op donderdag van 20.00 tot 22.00 uur in het Trefpunt in Gorssel. Aanmelden via zing@swingcooperation.nl. Vriend worden kan ook. Voor 10 euro per jaar help je Swing Cooperation al.


swingcooperation.nl