Wie komt muziek maken in de tuin van De Borkel?

GORSSEL - Nu de deuren van De Borkel op slot zitten en ook de vrijwilligers niet meer kunnen helpen, is het programma-aanbod erg teruggelopen. Op de afdelingen met een eigen huiskamer worden kleinschalige activiteiten gedaan. In het verzorgingshuis lukt het om een aangepast programma te verzorgen met microfoon en versterker. Iedere bewoner heeft een stoel met naam en op de eerste en tweede etage doet iedereen mee met de activiteit. Geheugentraining, bingo en samen zingen breken toch de dag.

In de tuin zijn veel bloemen geplant, een heel vrolijk gezicht. Zaterdag zijn de bewoners verwend met een prachtige bos bloemen door de 'Vrienden van De Borkel'. Ook de VV Gorssel is langs geweest met heel veel bloemen voor de tuin maar ook met lekkere plakken chocola.

Wekelijks organiseren de fysiotherapeuten van de Oldenhof bewegingsoefeningen in de tuin. Dit wordt erg gewaardeerd. Om bewoners nog meer afleiding te bieden is De Borkel op zoek naar muzikanten die een optreden willen verzorgen in de tuin. Versterkt is fijn, iedere keer op een andere plek is voor alle bewoners prettig.

Wie een bijdrage wil leveren, kan contact opnemen met Wilma van Gerrevink (Activiteiten en Welzijn) via telefoon of e-mail.


06-12970642

wvangerrevink@sutfene.nl