De medewerkers van Expert Boeijink hebben ervoor gezorgd dat veilig winkelen mogelijk is. Foto: PR
De medewerkers van Expert Boeijink hebben ervoor gezorgd dat veilig winkelen mogelijk is. Foto: PR

Expert Boeijink Lochem biedt veilig hulp en advies

Team staat in de winkel, thuis en op afstand voor klanten klaar

LOCHEM – Ook in deze bijzondere tijd staat Expert Boeijink Lochem klaar om klanten het nieuwste op het gebied van elektronica te bieden, dat is over het algemeen wel bekend. Maar de medewerkers van Boeijink staan ook juist nu voor de mensen klaar als het gaat om service, reparaties van wasmachine's, koel- en vriesapparatuur, inbouw of televisiegerelateerde apparaten bij de mensen thuis. De technische dienst is aangemerkt als vitaal beroep. "We komen dus gewoon bij de mensen thuis." Ook is hulp en advies op afstand mogelijk, bijvoorbeeld middels videobellen.

De winkel aan de Eekmolenweg in Lochem is gewoon geopend en mensen zijn er van harte welkom. Expert Boeijink heeft de zaak zodanig aangepast dat veilig winkelen mogelijk is, onder andere door ervoor te zorgen dat er anderhalve meter afstand wordt gehouden.

"De gezondheid van onze klanten en medewerkers is natuurlijk prioriteit nummer 1. Wij nemen vanzelfsprekend alle richtlijnen van het RIVM in acht en hebben verschillende maatregelen getroffen om zowel onze klanten als onszelf te beschermen. Zo hebben we in de winkel vloerstickers die een veilige afstand aangeven en geven we geen hand als we een product bezorgen of installeren. Zo kunnen klanten veilig bij ons blijven winkelen en kunnen wij ze zo lang mogelijk van dienst zijn", aldus mede-eigenaar Nick Boeijink.

Lokaal kopen, toch de wereld aan keus
Ook voor klanten die lokaal willen kopen, maar die desondanks liever niet de deur uit gaan, staat Expert Boeijink Lochem klaar. Zo is de website expert.nl 24 uur per dag bereikbaar. Wordt een klant liever persoonlijk geholpen, dan is dat ook geen probleem.

Expert Boeijink Lochem is tegenwoordig ook bereikbaar voor videobellen via Whatsapp. Start een videogesprek met 06-82814626 en de verkopers kunnen rechtstreeks vragen beantwoorden en producten laten zien. Zo geeft Expert Lochem persoonlijk advies, ook op afstand.

Ook is de winkel per e-mail bereikbaar via lochem@expert.nl en men kan de vragen ook kwijt door door een Whatsapp-berichtje naar 0682814626 te sturen.