De welpen van Scouting IJsselgroep genoten van een echte opkomst. Foto: PR
De welpen van Scouting IJsselgroep genoten van een echte opkomst. Foto: PR

Scouting IJsselgroep is weer
begonnen

GORSSEL - Bijna twee maanden was het stil aan de Kwekerijweg in Gorssel. Maar het eerste weekend van mei ging het dan eindelijk weer los bij Scouting IJsselgroep!

De laatste weken waren de leden genoodzaakt om digitaal te scouten. De IJsselgroep bood een 'stay@home-challenge' aan de jeugdleden aan, maar even lekker samen dollen en plezier maken weegt hier niet tegen op. Na de versoepeling van de corona-maatregelen voor jeugd is de scoutinggroep direct aan de slag gegaan om de programma’s zo aan te passen dat het echte Scoutingspel weer doorgang kon vinden. Dit was wel te merken aan het aantal jeugdleden dat aanwezig was! Daarnaast waren bij de welpen ook broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom en hier werd gretig gebruik van gemaakt.
Ondanks de noodzakelijke maatregelen met betrekking tot het corona-virus was de opkomst voor welpen (7 tot 11 jaar) en scouts (11 tot 15 jaar) meer dan geslaagd en de groep kijkt dan ook uit naar de nog komende programma’s. Tot aan de zomervakantie zijn ook niet-leden van harte welkom om mee te doen met de Scouting.

Wie mee wil doen, neemt contact op via mail, info@scouting-ijsselgroep.nl, zodat hier rekening mee gehouden kan worden.


scouting-ijsselgroep.nl