De leden van Scouting Graaf Otto hielpen mee de orgeldag tot een groot succes te maken. Foto: PR
De leden van Scouting Graaf Otto hielpen mee de orgeldag tot een groot succes te maken. Foto: PR

Laat het orgel maar draaien

LOCHEM/LAREN - Zondag 10 mei was het dan zover; het lukte initiatiefnemers Rob Peters en Astrid Stegeman om de ouderen uit Lochem en Laren die dag een warm hart onder de riem te steken door een draaiorgeldag te organiseren. Orgelman Piet van Erp maakte met zijn draaiorgel een tour door de gemeente.

De bewoners van woonzorgcentra, Talma, Hoge Weide, Gudula, Het Vandermolenhuis, Tusselerhof en nog enkele bejaardenwoningen hebben hier volop van genoten.

Na afloop kregen de bewoners een presentje en een bloemetje. Ook voor de verpleging was er een presentje. Mede dankzij het mooie weer was het een zeer geslaagde dag. De Scouting Graaf Otto Groep hielp met de voorbereidingen en het uitdelen van de presentjes.

Deze actie werd gesteund door, Eetwinkel Jan Patat, Grand Café/ Restaurant De Babelaer, Bakker Bart, Tjong Ho,café H2O, Thoma Post Makelaars, Campina, Plus Cornelis Lochem, Albert Heijn, zeevishandel De Graafschap, Fietsservice Finke, Car Service Toenink, Bloemenatelier Han Fokkink en Praxis Lochem.