Stadshuus Lochem kan weer aan de gang

LOCHEM - Vanaf medio juni zijn bezoekers in Stadshuus Lochem weer welkom bij allerlei activiteiten, uiteraard conform de richtlijnen van het RIVM. Die behelzen onder meer dat een aantal van de activiteiten door slechts vijftien personen kan worden bijgewoond.

Het begint op woensdagochtend 17 juni met het Muziekcafé, van 10.00 tot 12.30 uur. Bezoekers die hulp nodig hebben bij bijvoorbeeld toiletbezoek moeten zelf voor een persoonlijk begeleider zorgen. Of er weer elke week Muziekcafé zal zijn is nog onzeker. Mogelijk wordt het een tweewekelijkse activiteit. Meer informatie hierover is te vinden op de website en social media. Op dezelfde dag is er 10.00 tot 12.00 uur computerinloop. Op de eerste etage zit een vrijwilliger klaar om computervragen te beantwoorden.De computerinloop is op dezelfde dagen als het Mziekcafé. Ook hierover staat informatie op de website en social media.

Vanaf 1 juli is er elke middag (maandag t/m zaterdag) van 14.00 tot 17.00 uur een expositie te bezoeken van Sentosa Art. En elke donderdagmiddag is er vanaf 14.00 uur inloopmiddag. Iedereen die zin heeft in een kopje koffie of thee en een praatje is van harte welkom.
Op zondag 5 juli is er om 15.00 uur Praothuus. Onder het genot van een kopje koffie en muziek praten de bezoekers elkaar bij over de afgelopen periode. Maran Olthoff vertelt leuke anekdotes. Aanmelding vooraf telefonisch bij Maran: 0573-452194. De 15-personen-regel geldt voor het Muziekcafé, de inloopmiddag en het Praothuus. Bij de entree komt een schaal met vijftien muntjes. Wanneer deze op zijn, is de ruimte vol.

Extra
In de maanden juli en augustus probeert het Stadshuus extra activiteiten te organiseren. Deze worden aangekondigd via de media, de website en social media. Ook kunnen de ruimtes van het Stadshuus weer worden gehuurd voor een vergadering, workshop of lezing. Per ruimte zijn er limieten vastgesteld ten aanzien van het maximum aantal personen.


stadshuuslochem.nl