Zomertennis. Foto: PR
Zomertennis. Foto: PR

Zomertennis in Harfsen

HARFSEN - In Harfsen kan iedereen deze zomer tennissen met een zomerlidmaatschap. De zomertennis-aanbieding houdt in dat men vrij en onbeperkt drie maanden lang kan tennissen wanneer het uitkomt. Uiteraard binnen de bestaande coronamaatregelen die de club hanteert. Bij het zomerlidmaatschap worden drie gratis lessen van tennisleraar Tim de Witte aangeboden. Zo leert men de beginselen van het tennis of kan men de techniek net wat aanscherpen. De tennislessen worden gegeven op zaterdag 4 juli, 11 juli en 18 juli van 10.30 uur tot 11.30 uur.

Het zomerlidmaatschap stopt automatisch na drie maanden en de ingangsdatum is flexibel te starten in juni of juli. Meer weten of aanmelden voor het zomerlidmaatschap? Mail info@tennisharfsen.nl of bel secretaris Mirjam Beltman op 06-30030093.

Voor de jongste kinderen (groep 1, 2 en 3) biedt de vereniging ook een leuke aanbieding. Zij kunnen in drie lessen kennismaken met benjamintennis, een racket is inclusief. Meer informatie hierover of aanmelden kan via jeugd@tennisharfsen.nl of telefonisch bij Ilja Bomers (jeugd) op 06-18909536.