Leesaanbod geschiedenis over Lochem

LOCHEM - Vanaf 1 augustus ligt er voor de liefhebbers van de lokale geschiedenis van Lochem een aantrekkelijk leesaanbod in de schappen van Boekhandel Lovink en de VVV Lochem.

De auteurs van de boeken 'Over Lochem' en 'Made in Lochem' hebben de kern van de lokale geschiedenis van Lochem en van het Lochems bedrijfsleven op een uitnodigende manier beschreven. Met de boeiende beschrijving van de lokale geschiedenis van Lochem staat niet alleen het leesplezier centraal, maar ook meer kennis van de lokale historische context en maatschappelijke betrokkenheid.

De Walburgpers, Historisch Genootschap en Boekhandel Lovink komen met een uniek aanbod. De serie van vijf boekjes 'Over Lochem' en 'Made in Lochem', worden als één pakket met veel historische wetenswaardigheden voor een sterk gereduceerde prijs van 30 euro aangeboden. De normale winkelprijs van deze boekenserie is 84,95 euro.

Het boekenpakket is vanaf 1 augustus verkrijgbaar bij boekhandel Lovink op de Markt en VVV in het stadshuis in Lochem. Wacht niet te lang, want de voorraad is beperkt.