Werk 'Wadlopen' van At Flierman. Foto: PR
Werk 'Wadlopen' van At Flierman. Foto: PR

Aquarellen van At Flierman in het Tramstation

GORSSEL - Van 30 juli tot en met 3 september 2020 exposeert At Flierman uit Eefde met aquarellen in Het Tramstation, Van der Capellenlaan 4 te Gorssel. Het geƫxposeerde werk bestaat uit stads- en strandgezichten en stillevens.

Over deze expositie kan At de volgende toelichting geven: "Tekenen deed ik weleens maar sinds 1987 ontdekte ik dat aquarelleren ook leuk was en heb mij hierin verder ontwikkeld. Het begon met stillevens. Nadat ik lessen heb gehad van Jacques Marris en nu al enige jaren schilderles heb van Marius van Dokkum heb ik andere technieken leren gebruiken, zoals pastel en acryl. Toch kwam ik steeds weer terug bij aquarel. En het 'durven' gebruiken van meer water. De techniek van nat in nat werken geeft hele mooie effecten. De combinatie aquarel met pastel is ook erg boeiend. In de loop der jaren heb ik veel exposities gehad. Zo mocht ik ook twee maal in Shrewsbury in Engeland een tentoonstelling inrichten met mijn werk. In Engeland is de techniek aquarel heel geliefd."

Als gevolg van de coronacrisis is bezoek momenteel alleen op afspraak mogelijk, neem hiervoor contact op met At. Van buitenaf zijn de exposities in het Tramstation permanent te zien.


06 - 277 426 58 of 0575 - 540 666

a.flierman@concepts.nl

Werk 'Blik op de Walburgiskerk in Zutphen' van At Flierman. Foto: PR