Lekker lang tafelen met producten van Wereldwinkel Eefde

EEFDE - Het is zo ver, vakantietijd! Laat de lange zwoele zomeravonden maar komen: in de tuin, op het terras of op het balkon. Larissa van Fair Trade Original, de leverancier van de meeste van de levensmiddelen van de Wereldwinkel Eefde, houdt ervan om in de vakantie de tijd te nemen om te experimenteren in de keuken met nieuwe recepten en vooral lekker lang te tafelen. Of juist als je de hele dag op pad bent geweest, lekker makkelijk een goedgevulde salade maken met een broodje erbij.

In de winkel zijn daarvoor alle benodigde artikelen te vinden. Tajines voor Marokkaans koken, glaswerk en vrolijk serviesgoed voor het buiten eten, veel leuke bloemen, vogels en vlinders op steel, (kunnen zo in de grond of in een bloempot worden gestoken) van gerecycled metaal en nu ook kleurig geverfd. Voeder- en waterbakjes voor vogels en andere insecten, maar ook prachtige grote metalen vogels als sierobject in een zonnige hoek.

Erop uit op de fiets? Dan gaat er natuurlijk een dopper mee met fris kraanwater, of warme dranken in de thermosvariant. Voor extra energie lekkere zuigsnoepjes en een handige, kleine koeltas voor chocola (Tony’s grote repen nu in prijs verlaagd) en ander lekkers.

In de winkel zijn gratis recepten voor Larissa’s favoriete zomergerechten te krijgen, inclusief recepten om zelf de lekkerste ijsjes te maken.

Laat je inspireren, de Wereldwinkel Eefde aan de Schoolstraat 17A is weer geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 - 16.00 uur.

Voor meer informatie, neem telefonisch contact op, zie de website of volg Wereldwinkel Eefde op Facebook en Instagram.


0575- 518 662

www.wereldwinkeleefde.nl