Het Stadshuus is op zoek naar

Coördinator
evenementen
Iemand die samen met de andere leden van de evenementencommissie thema’s en activiteiten bedenkt die in het Stadshuus kunnen plaatsvinden.
Je bepaalt welke voorzieningen en verdeling van taken nodig zijn om een succesvol evenement te organiseren en 1x Per 2/3 maanden plan je een overlegvergadering met de leden van de commissie. Kan jij goed organiseren, ben je initiatiefrijk en weet je mensen aan te sturen? Vind je het daarnaast leuk om zelfstandig te werken, weet je te delegeren en ben je stressbestendig? Dan zien we graag je reactie tegemoet!

Coördinator Kookstudio
Het Stadshuus heeft een prachtige kookstudio, waar gekookt en gegeten kan worden. Mensen kunnen komen koken en eten met familie/vrienden, collega’s. Er kunnen kooklessen gegeven worden of een feestje worden gevierd.
We zoeken een coördinator liefst met horecaervaring die activiteiten op het gebied van koken wil organiseren, kooklessen geeft, de schoonmaak regelt en contactpersoon is voor eventuele huurders en gebruikers van de kookstudio. Kom je ons team versterken?
Kijk voor de vacature op:


www.vrijwilligerscentralelochem.nl