Koffieconcerten van start met Duo Clazzi

GORSSEL - Koffieconcerten Epse gaat weer van start op zondag 27 september om 15.00 uur in de protestante kerk, Hoofdstraat 27, in Gorssel met Duo Clazzi.

De koffieconcerten ontstond in de jaren 60 en Epse is een van de weinige dorpen waar dit fenomeen overeind is gebleven. Ook in Epse moesten dit voorjaar de concerten worden afgelast en het leek er op dat ook de najaarsconcerten niet door zouden kunnen gaan.

Gelukkig kan de protestante kerk in Gorssel ruim voldoen aan de anderhalve meter maatregel. Vanwege de diensten daar is de aanvangstijd van de concerten wel veranderd. Niet 11.30, maar 15.00 uur.

Dynamisch duo
Duo Clazzi, een jong en dynamisch duo, bestaat uit accordeonist Dirk Overbeek en cellist Job Huiskamp. Hun muziek is niet aan stijl gebonden, maar wel altijd stijlvol. Klassieke werken, tango’s, jazz standards en eigen composities met veel ruimte voor eigen interpretatie en improvisatie.

Reserveren
Kosten 10 euro, jeugd tot 18 jaar gratis. Reserveren is noodzakelijk via de website. U betaalt aan de kassa. Inloop en kaartverkoop vanaf 14.15 uur.


koffieconcertenepse.nl

koffieconcertenepse@gmail.com