Filmhuis Lochem opent seizoen met film Mi Vida

LOCHEM - De deuren van Schouwburg Lochem gaan weer open. Traditiegetrouw opent Filmhuis Lochem het seizoen met een film, ditmaal Mi Vida. Deze is zondag 27 september om 15.00 uur te zien.

Ver weg van alle zorgen en beslommeringen. Dat is wat de 65-jarige Schiedamse kapster Lou (Loes Luca) wil. Ze gaat naar het voor haar onbekende Andalusië om een talencursus te volgen. Hier sluit ze vriendschap met haar docente Spaans. Het is eerst wel wennen voor Lou. Maar na een korte tijd voelt ze zich volledig thuis in het bruisende Cádiz; helemaal als ze ook haar beroep kan uitoefenen. ‘Op deze plek wil ik een bestaan opbouwen’, besluit Lou.

Maar daar blijken haar kinderen het totaal niet mee eens te zijn. Niks ‘Mi Vida’ vinden haar zoon en dochter. Ze doen een beroep op haar moedergevoel en proberen een stokje te steken voor haar plannen om haar leven in eigen handen te nemen. Kiest Lou voor zichzelf en haar dromen of stort ze zich in de problemen van de gezinnen van haar kinderen en gaat ze terug naar Nederland? De trailer is te zien via ketelhuis.nl/films/mi-vida.

Kaarten Filmhuis LochemTickets zijn online te koop via schouwburglochem.nl of aan de kassa (niet op de filmavond). Print de tickets van tevoren uit of download de e-ticket op de telefoon. Kaartverkoop via internet kosten 12,50 euro (inclusief een hapje en een drankje, die mee mag de zaal in).

schouwburglochem.nl/schouwburg/filmhuis