Zet de buren in het zonnetje

LOCHEM - Burendag is een landelijk initiatief van Douwe Egberts en Oranje Fonds. Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Dit jaar wordt Burendag gevierd op zaterdag 26 september. Bevorderen van contact in en met de buurt, dat is waar Burendag over gaat en wat Team Opbouwwerk van Stichting Welzijn Lochem van harte aanmoedigt.

Team Opbouwwerk heeft een lekkere Burendag-actie. Meld je buren aan om op zaterdag 26 september een taartje te kunnen ontvangen. Geef hierbij aan waarom juist deze buurman/buurvrouw/buurkinderen speciaal zijn en in het zonnetje gezet mogen worden. Wordt jouw inzending uitgeloot? Dan wordt op een afgesproken tijd de taart bezorgd.

Ook Wereldbakker Wijnand uit Laren ziet het belang van een goede buur en een gezellige buurt, daarom stelt hij een aantal taartjes beschikbaar voor deze leuke actie.

Wat moet je doen?
Stuur een mail met je eigen gegevens, de buren die je wilt voordragen en waarom naar a.lievestro@welzijnlochem.nl of neem contact op via tel. 0573-297000. Team Opbouwerk uit de inzendingen een aantal buren die deze taart in ontvangst mogen nemen op Burendag.

Zelf een Burendag activiteit organiseren
Op zaterdag 26 september sowieso iets leuks doen in je buurt? In de afgelopen periode heeft Team Opbouwwerk op verschillende locaties een bingo (balkon bingo of bij huis bingo) gehouden. Dit kan men zelf organiseren, maar het team wil graag anderen hierbij helpen. Iets anders in gedachten of hulp nodig bij het bedenken hoe je dit volgens de corona-maatregelen kunt organiseren, het team helpt graag!


a.lievestro@welzijnlochem.nl

0573-297000