Stefan Galla, Martin Horn, Anno de Kleine en Johan Loncelle in hun nieuwe outfit. Foto: Arjen Dieperink
Stefan Galla, Martin Horn, Anno de Kleine en Johan Loncelle in hun nieuwe outfit. Foto: Arjen Dieperink

Biljartteam Bousema in nieuwe outfit

LOCHEM - Het biljartteam Bousema Lochem heeft sinds kort een nieuw outfit. Teamcaptain Ronny Hazewinkel is zeer erkentelijk dat de sponsoren Bousema, De Brug Personeel en Cachet dit mogelijk hebben gemaakt.

"Het team is ernstig geplaagd door COVID-19 en de daarbij behorende maatregelen maar is desondanks het seizoen goed gestart met 5 punten uit drie wedstrijden. Afgelopen zondag werd voor het eerst aangetreden met de herkenbare polo’s en dit leverde direct een 7-1 overwinning op ten koste van Zundert. Bousema Lochem neemt nu een tweede positie in op de ranglijst achter de gedoodverfde favoriet SIS uit Uden met onder andere Dick Jaspers en Eddy Merckx in de gelederen", aldus de teamcaptain.

Hoe het team aankomende weken aantreedt is nog onduidelijk. Spelers Frans van Schaik, Murat Naci Çoklu en Gokhan Salman staan al klaar. Als reservespelers zijn Sander Jonen, Stefan Lenting en Markus Galla beschikbaar.

Ronny Hazewinkel kijkt met vertrouwen uit naar aanstaande zondag. "Op 4 oktober is de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen A1 Biljarts uit Apeldoorn met als kopman Johan Loncelle, gevolgd door Stefan Galla, Anno de Kleine en Frans van Schaik. Weerzien met oude bekenden. En sinds HCR Prinsen er niet meer bij is, een heuse oostelijke derby!".