In het donker struinen op de Gorsselse Heide

GORSSEL - Hou je van natuur en avontuur? Beleef dan zaterdag 24 oktober tussen 18.30 en 21.45 uur de schoonheid van de Gorsselse Heide in het donker. Kinderen van 5 tot 12 jaar met hun (groot)ouders zijn van harte welkom bij deze struintocht.

Kinderen en ouders gaan onder leiding van een gids in groepjes op pad. Tijdens de tocht ontmoeten ze een verhalenverteller, een nachtdierenexpert, leren ze zelf een vuurtje te maken en ontdekken van alles over het leven van nachtvlinders.

Deze tocht is niet geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn. Aanmelding is verplicht. Tip: trek warme kleding en laarzen aan, het kan koud en modderig zijn; de zaklantaarn kun je thuislaten. De begeleiding zorgt voor gepaste verlichting, stormlampen zijn welkom. Honden kunnen helaas niet mee.

Aanmelden
Aanmelden is verplicht en kan via het aanmeldformulier op de website www.dekleinekaardebol.nl/Nacht.. Startplaats en tijdstip worden bij aanmelding bekendgemaakt. Kosten 2,50 euro (graag gepast betalen). De tocht wordt georganiseerd door IVN-werkgroep De Kleine Kaardebol in samenwerking met Marke Gorsselse Heide.

Informatie via 06 125 29 769 of markegorsselseheide.nl en ivn.nl/afdeling/zutphen.