Kerk Eefde beperkt open

EEFDE - Door de verscherpte maatregelen in verband met corona heeft het bestuur van de Ontmoetingskerk besloten om vanaf 18 oktober maximaal 30 bezoekers toe te laten bij de zondagse dienst van 10.00 uur.

Bezoekers moeten zich van te voren opgeven via aanmelden.kerk.eefde@gmail.com vóór donderdag 22.00 uur met naam, adres, telefoonnummer en aantal personen, of telefonisch op vrijdagochtend van 9.00 - 12.00 uur via 0575-542 808. U hoort die vrijdagmiddag of u geplaatst bent of, als u wilt, op de wachtlijst komt voor de volgende zondag.

Het programma van de dienst staat in de wekelijkse kerkbrief die te vinden is op de website www.ontmoetingskerk-eefde.nl. Daar is ook het laatste nieuws te vinden als het besluit moet worden aangepast door nieuwe landelijke regels.

Ontsmet handen bij binnenkomst, er wordt tijdens de dienst niet gezongen, er worden geen handen gegeven en de zitplaatsen zijn op 1,5 meter van elkaar. Verder wordt men verzocht een mondkapje te dragen bij het binnengaan en weer naar buiten treden van de kerk. Wanneer men plaats heeft genomen in de kerkzaal mag het mondkapje af.

En altijd geldt: hebt u klachten, blijf dan thuis en volg de dienst via onderstaande website.

www.kerkdienstgemist.nl