Trudy Koning ter Heege met de Rabo ClubSupport cheque. Foto: Arjen Dieperink

Trudy Koning ter Heege met de Rabo ClubSupport cheque. Foto: Arjen Dieperink

Arjen Dieperink

Actie 'Voor elk kind een Sint' krijgt veel steun

EPSE - De stichting Voor elk kind een Sint in Epse merkt dat de publicatie in de Berkelbode van 21 oktober de actie geen windeieren heeft gelegd. “Wij hebben veel donaties gekregen, in welke vorm dan ook. Dat is prachtig”, aldus de voorzitter van de stichting, Trudy Koning ter Heege.

“Op donderdag 5 november kregen wij bericht van de Rabobank. Wij waren een van de drie deelnemers uit Epse die meededen aan de Rabo ClubSupport. Cliënten van de bank konden op ons stemmen en ze deden dat nog beter dan ooit verwacht. In onze stoutste dromen hoopten wij op tweehonderd euro maar het werd veel meer.”

Trots laat Trudy de uitgeprinte cheque met het bedrag van vierhonderdeenentwintig euro en vijftig cent zien. “Het is gewoon wauw! Iedereen die gestemd heeft ontzettend bedankt, hier gaan we de kinderen zo blij mee maken", reageert ze.

Het verzorgingsgebied van de Stichting omvat Epse, Gorssel, Harfsen en Joppe. Volgend jaar wordt Almen toegevoegd.

Financiële bijdragen blijven welkom op rekeningnummer NL02 RABO 0354 6478 30 ten name van Stichting voor elk kind een Sint Epse e.o. Cadeaus en inpakpapier zijn ook welkom bij Ronde Weie 13 te Epse.