‘BZN Winter- spelen’ voor alle inwoners van Barchem, Zwiep en Nettelhorst

BARCHEM - 'In Barchem kan alles' is een gevleugelde uitspraak die ooit door Barchemer Arie Ribbers werd bedacht en gezongen. Maar door corona viel dat dit jaar toch een beetje tegen. Daarom organiseren de commissie Dorpskwis en Vereniging Contact voor alle inwoners van Barchem, Zwiep en Nettelhorst de ‘BZN Winterspelen'.

De commissie bedenkt in de komende maanden regelmatig een activiteit in de vorm van een spel, opdracht of quiz waaraan iedereen gemakkelijk thuis kan meedoen. De deelname is gratis. Informatie daarover is te vinden op de website van Vereniging Contact en de speciale Facebookpagina. Elke keer zijn er mooie prijzen te verdienen en wie meedoet aan iedere spelronde maakt na afloop kans op prijzen voor de beste en trouwste deelnemers.

Meedoen
Wie wil meedoen, kan een e-mail sturen aan bznwinterspelen@gmail.com of bellen met tel. 06 54388943. Het eerste spel is een online quiz op zaterdag 21 november om 20.00 uur. De quiz neemt ongeveer een half uur in beslag.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 20 november. De organisatie stuurt dan op zaterdag uitleg en een link. De tweede spelronde staat gepland voor het Sinterklaasweekend en zal waarschijnlijk een doe-opdracht zijn.