Inschrijving voor BZN Winterspelen Barchem nog mogelijk

BARCHEM – “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.” Dat is het motto van de organisatoren van ‘BZN Winterspelen’ die zaterdag 21 november van start gaan. De commissie Dorpskwis en Vereniging Contact heeft tot afgelopen weekeinde ruim dertig teams kunnen inschrijven voor de quiz voor inwoners van Barchem, Zwiep en Nettelhorst. Maar daar kunnen volgens de organisatoren er nog wel wat bij.

Door Jan Hendriksen

Wat men precies gaat doen is nog een verrassing, maar uiteraard houden de organisatoren rekening met iedereen en komen er dus activiteiten voor alle leeftijden. Houd de website van Vereniging Contact en de speciale Facebook pagina daarom goed in de gaten. Elke keer zijn er mooie prijzen te verdienen en als men meedoet aan iedere spelronde zijn er na afloop prijzen voor de beste en trouwste deelnemers. Wil je meedoen? Kijk dan op www.contact-barchem.nl en stuur een email naar bznwinterspelen@gmail.com of bel met 06 54388943.

Het eerste spel is een online quiz op zaterdag 21 november om 20.00 uur. De quiz neemt ongeveer een half uur in beslag. Aanmelden kan tot en met vrijdag 20 november via de email. De organisatie stuurt dan op zaterdag 21 november uitleg en een link. Deze quiz is de eerste ronde van de ‘BZN Winterspelen’. Men is bezig met de volgende rondes. Hoe en wat houdt men nog even geheim, maar noteer vast de datums van 4-6 december. Dan vindt er een doe-opdracht met als thema Sinterklaas plaats.

In het weekend van 19-21 december is er doe-opdracht met kerst als thema en zaterdag 9 januari vindt de tweede pubquiz plaats.