Team St. Zorgcombinatie Marga Klompé genomineerd

LOCHEM - De jury van de Golden Service Awards heeft de twintig finalisten bekendgemaakt. In elke categorie, zijnde Schoonmaker, Schoonmaakteam, Glazenwasser en Leidinggevende van het Jaar 2020, zijn vijf finalisten in de running. Op 3 december wordt bekend wie er in de prijzen vallen. In de categorie 'Schoonmaakteam van het Jaar 2020' is Team St. Zorgcombinatie Marga Klompé, Lochem locatie De Hoge Weide en Laren locatie ’t Talma, een van de finalisten.

De juryleden hebben nu de finalisten gekozen. Na deze ronde bezoeken de juryleden alle genomineerden. Op 3 december worden de vier prijzen uitgereikt. Niet alleen de Schoonmaker van het Jaar, maar ook het Schoonmaakteam, de Leidinggevende, én de Glazenwasser van het Jaar worden dan gekroond.

Op basis van diverse criteria werden de kandidaten beoordeeld, waarna de jury vijf finalisten per categorie selecteerde om door te gaan. Dat betekent niet dat de afgevallen kandidaten niet goed waren, benadrukt de jury. Integendeel. “Uit de vele en hartverwarmende inschrijvingen blijkt dat er veel toppers in de schoonmaakbranche rondlopen. Ze zijn echt het gezicht van ons vak en we mogen terecht trots zijn op hen.” Na een moeilijke, maar zorgvuldige afweging kwamen twintig genomineerden uit de bus.

In de categorie 'Schoonmaakteam van het Jaar 2020' is Team St. Zorgcombinatie Marga Klompé een van de finalisten: "Net zoals andere collega’s in de schoonmaakbranche, heeft ook dit team een bijzondere periode achter de rug. Reden om de collega’s van het huishoudelijk team in het zonnetje zetten. Zij werken als team in de algemene huishouding in de regio Lochem op onze locatie De Hoge Weide en ’t Talma. De schoonmaak ligt natuurlijk onder een vergrootglas ten tijde van corona. Geen zorgen, want dit team heeft alles onder controle. De Hoge Weide en 't Talma zijn zwaar getroffen met Covid-19-besmettingen, zowel onder bewoners als zorgmedewerkers. Het was dus best een zware en hectische periode. Een groot compliment verdient onze eerste medewerker huishouding Joke en haar team voor hun inzet".

Voor alle finalisten in de verschillende categorieën, zie de website.


goldenserviceawards.nl