Verhalenhaler

De Vrijwilligerscentrale Lochem geeft het vrijwilligerswerk in de gemeente Lochem een gezicht. Dat doen we oa. door het delen van verhalen van vrijwilligers. Een enthousiast redactieteam schrijft wekelijks voor de rubriek Vrijwilliger centraal in de Berkelbode.

Wij zijn op zoek naar: versterking van ons redactieteam. Ben jij nieuwsgierig naar het verhaal van een ander. Waarom wordt iemand blij van vrijwilligerswerk? Wie zijn die vrijwilligers en wat kan je allemaal doen als vrijwilliger. Als redactielid interview je 1 keer per maand een vrijwilliger en deel je zo zijn of haar verhaal. We willen graag laten zien hoe leuk en divers vrijwilligerswerk is.

Wat vragen we van je? Nieuwsgierigheid, schrijversvaardigheden, je gaat graag in gesprek met een ander en je vindt het fijn om zelfstandig te werken en zelf op zoek te gaan naar hét verhaal in de gemeente Lochem.

We bieden: een leuk team waarin je met 4 andere redactieleden samenwerkt, mogelijkheid voor training en je wordt vrijwilliger van SWL een organisatie waar altijd van alles te beleven is voor vrijwilligers.

Kijk voor de vacature op : www.vrijwilligerscentralelochem.nl