Henk Vruggink was dirigent, geen voorzitter

ALMEN - In het verhaal van vorige week over Henk Vruggink, de jubilerende koperdocent van muziekvereniging Juliana Almen, stond abusievelijk dat hij in het verleden een aantal jaar voorzitter is geweest. Dat klopt niet, hij was dirigent.


Rectificatie: website Voll Gass

LOCHEM - Vorige week stond in de Berkelbode een infotorial met de kop 'Waarom blijven de boeren protesteren?' Daarin geeft een groep Achterhoekse boeren tekst en uitleg over de protesten. Deze advertentie werd mogelijk gemaakt door de actiegroep Voll Gass. Er werd echter een verkeerd webadres vermeld. De juiste url is www.vollgass.nl. Op de site van deze actiegroep zijn onder andere t-shirts, hoodies, aanstekers en stickers te verkrijgen.


Kerk Joppe gesloten voor bezichtiging van de Binnenkerststal

JOPPE - In verband met de algehele lockdown heeft de Nederlandse Bisschoppenconferentie besloten dat met Kerstmis alle R.K. kerken gesloten blijven; dus ook het bewonderen van de Binnenkerststal in de R.K. kerk te Joppe op Eerste en Tweede Kerstdag kan helaas niet doorgaan.

De vieringen op zondag 27 december om 10.00 uur, donderdag 31 december om 19.00 uur en zondag 3 januari om 10.00 uur gaan wel door met de nodige corona-restricties; dus met niet meer dan 30 personen. Reserveren is noodzakelijk, en kan via de website.


www.rkkerkjoppe.nl