Deze winkels uit de gemeente Lochem bezorgen aan huis

REGIO - Veel winkels zijn momenteel gesloten vanwege de lockdown en landelijke webshops hebben de grootste moeite om alle pakketjes bezorgd te krijgen. Heb jij nog geen kerstcadeau in huis? In de buurt zijn nog voldoende winkels en bedrijven die aan huis bezorgen. Bij de redactie kregen we de nodige berichten binnen van winkels die lieten weten bezorg- en afhaalservice te bieden.

Dinkelberg Schoenen
GORSSEL - Dinkelberg Schoenen heeft geen internet webshop, maar een Window Webshop. Dat wil zeggen dat de artikelen in de etalage staan met nummer en prijs. Klanten kunnen de winkel telefonisch benaderen op tel.nr. 06-15696663, artikelen worden door ons zelf bezorgd. De schoenreparatieservice is wel geopend van dinsdag tot en met zaterdag, 12.00 tot 15.00 uur.

Hoofdstraat 49

dinkelbergschoenmakerij.nl


Eetcafé Cafetaria
Restaurant de Hoek
GORSSEL - Alleen afhalen, telefonisch bestellen: 0575 492263.

Joppelaan 5
www.eetcafe-dehoek.nl


Flora Inn
GORSSEL - Producten kunnen worden besteld in de webshop of telefonisch: 0575 494599. Afhalen in de tent, buitenverkoop of bezorgen.

Nijverheidstraat 17
www.florainngorssel.nl


Kantoorboekhandel Bechtle
GORSSEL - De winkel is maandag t/m vrijdag open van 13.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur voor postzaken en het halen van bestellingen. Een bestelling kunt u telefonisch of via www.debechtle.nl of info@bechtle-gorssel.nl regelen.

Hoofdstraat 40
www.debechtle.nl


Total Beauty Schoonheidskliniek
GORSSEL - Bestellen via de webshop https://hebjehuidlief.nl/shop/ of mail naar info@totalbeauty.nl of bel/app naar 0633098038. Wij kunnen op de normale manier versturen of brengen het langs in de regio: Apeldoorn, Gorssel, Harfsen, Joppe, Epse, Eefde, Zutphen, Lochem, Barchem, Ruurlo, Borculo, Beltrum en Groenlo.

Hoofdstraat 48
www.hebjehuidlief.nl


Goossens Tweewielers
LOCHEM - De opening van de nieuwe winkel in het voormalige pand van de Lidl is in het water gevallen. De werkplaats is wel geopend en je kunt de fiets gewoon brengen. Er is een looproute door de winkel om toch iets te kunnen laten zien.

Voor aankopen kun je helaas alleen terecht op de website. Online bestellingen worden bezorgd. Ook is het mogelijk om samen vooraf een selectie te maken zodat we met een of meerdere fietsen bij u thuis komen voor een proefrit. Hiervoor kunt u een afspraak maken.

Prins Bernhardweg 11
www.goossensborculo.nl/haalbrengservice


Centerrr Almen
ALMEN - Supermarkt met iedere dag vers brood. Binnen postcode Almen (7218) bezorgen wij gratis, hierbuiten is het vanaf €50 gratis, daaronder rekenen wij €2,50 bezorgkosten. Bestellen via mail: almen@centerrr.nl of telefoon: 0575-431200.

Dorpsstraat 31b
www.centerrr.nl/almen


Cider Drinks
LOCHEM - Achterhoek Cider per doos van 6 flessen ad 0,75 ltr. (€ 41,70) of per doos van 10 flessen ad 0,375 ltr (€ 39,50). Bestellen via de site of telefonisch/app/sms: 06 83 25 82 01. Bezorgtijden: in overleg.

www.achterhoekcider.nl


North Sea Design
VORDEN - Naast Scandinavische meubels en verlichting: cadeaus en (kerst)cadeaubonnen. Bestellen via de website of email naar admin@northseadesign.nl. Open op afspraak - Het Hoge 5, Vorden. Dagelijks wordt bezorgd van 9.00 tot 22.00 uur in Zutphen, gemeente Lochem en Bronckhorst. Contant, contactloos of pinnen aan de deur mogelijk.

Het Hoge 5
www.northseadesign.nl


BeautyBoerderij Schipbeek
LAREN - Ook BeautyBoerderij Schipbeek verkoopt leuke beautycadeautjes groot of klein, cadeaubonnen voor elk gewenst bedrag. Bestellingen kunnen Coronaproof worden opgehaald of desgewenst bezorgd worden. Betalen kan contactloos of met een tikkie. Voorbeelden op onze FB pagina en via de website kan je een bericht achterlaten.

Broekdijk 25
www.schipbeek.eu